Uuden kirjastorakennuksen nimikilpailu käynnissä, äänestä suosikkiasi!

Jyväskylän yliopiston kirjastorakennuksen nimikilpailun toinen vaihe eli äänestys on käynnistynyt. Toiseen vaiheeseen valittiin 28 ehdokasta, joista voit nyt äänestää mieluisinta. Äänestys on käynnissä 26.11. asti. Lopullisen päätöksen nimestä tekee nimiraati ja uusi nimi julkaistaan joulukuussa.

Kirjasto muuttaa - väistöajan palvelupisteet avautuvat 8.4.

Yliopiston pääkirjaston palvelut muuttavat kirjastorakennuksen peruskorjauksen ajaksi Mattilanniemeen ja Ylistönrinteelle. Kirjasto palvelee asiakkaitaan 8.4. alkaen MaA:n ja Ylistönrinteen kampuskirjastoissa. Pääkirjasto sulkee ovensa asiakkailta 17.4. ja avautuu jälleen syksyllä 2021.

Mattilanniemen A-rakennuksen muutostyöt väistökirjastoa varten

Jyväskylän yliopiston pääkirjaston (B) palveluja ja henkilökuntaa siirtyy peruskorjauksen ajaksi väistöön Mattilanniemen A-rakennukseen keväällä 2019. Mattilanniemen tiloihin tehdäänkin väistökirjastoa varten käyttäjälähtöisiä muutoksia sekä rakenteiden ja ilmanvaihdon korjauksia.

Tehdyt toimenpiteet