Palvelut väistötiloissa

In English: Library services at temporary facilities

Lue poikkeusolojen palveluistamme kirjaston koronasivustolta

Työskentelytilaa

Kirjastorakennuksen remontista huolimatta kampuksella on tarjolla runsaasti työskentelytilaa.

Kampuksen vapaat tietokoneet näet navi.jyu.fi-palvelusta ja kampuksen rakennusten aukioloajat täältä. Muistathan, että esimerkiksi juhlapyhät voivat vaikuttaa rakennusten aukioloaikoihin.

Yliopiston tietokoneluokat:
https://www.jyu.fi/digipalvelut/fi/ohjeet/faq/mista-opiskelijoiden-mikroluokat-loytyvat

Yliopiston eTentti-tila on Agorassa:
https://www.jyu.fi/digipalvelut/fi/ohjeet/etentti-ohjeet

Painetut kokoelmat sekä aineiston lainaus, säilytys ja palautus

Kirjastorakennuksen peruskorjauksen ajaksi kirjaston asiakaspalvelu toimii Mattilanniemen (A-rakennus) ja Ylistönrinteen (YK-rakennus) kampuskirjastoissa.

Ks. kirjaston toimipisteet ja asiakaspysäköinti

Väistötilojen aukioloajat

Painetut kurssikirjat, lehdet sekä lukusalikäyttöön tilatun aineiston säilytyspaikat ovat Mattilanniemen kirjastossa. Yleinen tutkimuskirjallisuus on sijoitettu Ylistönrinteen kirjastoon. Hakemasi teoksen sijainnin voit tarkistaa JYKDOKista.

Yliopiston päärakennuksen siivessä toimivassa Aallon lukusalissa ei ole asiakaspalvelua mutta lukusali on viihtyisä työskentelypaikka (lukupaikkoja ja työasemia). 

Kirjastokortin saa sekä Mattilanniemen että Ylistönrinteen kirjastoista. Myöhästymismaksut voi maksaa myös verkkomaksuna JYKDOKin kautta tai Mattilanniemen kirjaston palvelupisteessä.

Lainat ja uusinnat (puheluihin vastataan palveluaikoina)
puh. 040 805 3803, jykneuvonta@library.jyu.fi

Tiedonhankinnan opetus ja ohjaus

Kirjasto tarjoaa monipuolista koulutusta koko yliopistoyhteisölle myös väistön aikana. Koulutukset pidetään pääsääntöisesti Mattilanniemen D-rakennuksessa (HUOM! Covid 19- tilanteesta johtuen kirjaston koulutukset toteutetaan etäopetuksena). Paikkatiedot näet Korpista ilmoittautuessasi koulutukseen. Tutustu opetussuunnitelmaamme ja kattavaan koulutustarjontaamme.

Tiedonhankinnan ohjausta tarjoamme Mattilanniemen kampuskirjastossa. Voit myös varata tiedonhankinnan ohjausajan etukäteen.

Tietopalvelut
puh. 040 805 3803, jykneuvonta@library.jyu.fi

Tutkimuksen, avoimen tieteen ja julkaisemisen tuki

Tutkimuksen tuen, avoimen tieteen, aineistohallinnan ja julkaisemisen asiantuntijamme työskentelevät kirjastorakennuksen peruskorjauksen ajan eri puolilla JYU:n kampusta. Löydät heidän ajantasaiset yhteystietonsa Jyväskylän yliopiston yhteystietopalvelusta.

Converis-julkaisuilmoitukset
Aineistonhallinta: researchsupport-osc@jyu.fi
Avoin julkaiseminen ja JYX-julkaisuarkisto: jyx@jyu.fi
Julkaisupalvelut