Kirjasto muuttaa - väistöajan palvelupisteet avautuvat 8.4.

Yliopiston pääkirjaston palvelut muuttavat kirjastorakennuksen peruskorjauksen ajaksi Mattilanniemeen ja Ylistönrinteelle. Kirjasto palvelee asiakkaitaan 8.4. alkaen MaA:n ja Ylistönrinteen kampuskirjastoissa. Pääkirjasto sulkee ovensa asiakkailta 17.4. ja avautuu jälleen syksyllä 2021.

Pääosa yliopiston kirjaston palveluista siirtyy peruskorjauksen ajaksi Mattilanniemen kampuskirjastoon (Ahlmaninkatu 2, rakennus MaA, kartta). Sinne siirtyvät painetut kurssikirjat ja lehdet. Myös lukusalikäyttöön tilatun aineiston säilytyspaikat ovat Mattilanniemen kirjastossa. 

Toinen kirjaston asiakaspalvelupiste avataan peruskorjauksen ajaksi Ylistönrinteellä sijaitsevaan kampuskirjastoon (Survontie 9, Ylistönrinne, rakennus YK, kartta). Sinne sijoitetaan pääosin muu yleinen tutkimuskirjallisuus. 

kirjaston-muuton-aikataulu.jpg

Työskentelytiloja on molemmissa kampuskirjastoissa sekä yliopiston päärakennuksessa sijaitsevassa Aallon lukusalissa (Seminaarinkatu 15, yliopiston päärakennus C, kartta). Työskentelytiloja on vähemmän kuin pääkirjastossa, mutta muuten kirjaston palvelut säilyvät peruskorjauksen aikana ennallaan. 

Peruskorjaus ja muutto eivät myöskään vaikuta aineistojen saatavuuteen, vaikka niiden sijainti muuttuukin. Kirjojen ja lehtien saatavuuden ja sijainnin voit tarkistaa JYKDOKista

Kirjasto tarjoaa monipuolista koulutusta yliopistoyhteisölle myös väistön aikana. Tutustu kirjaston koulutustarjontaan. Tiedonhankinnan ohjausta tarjotaan Mattilanniemen kampuskirjastossa. Tiedonhankinnan ohjausajan voi myös varata etukäteen.

Tutkimuksen tuen, avoimen tieteen, aineistohallinnan ja julkaisemisen asiantuntijat työskentelevät kirjastorakennuksen korjauksen ajan eri puolilla kampusta. Löydät heidän ajantasaiset yhteystietonsa yliopiston yhteystietopalvelusta.

Lisätietoja: 

Ari Muhonen
Johtaja, Avoimen tiedon keskus
https://osc.jyu.fi/fi  

Kirjasto sosiaalisessa mediassa: FacebookTwitterInstagram